Recepten - Diversen - Diversen
Carpaccio van varkenshaas met perstovinaigrette
Wat heb je nodig?
- Varkenshaasje
- Satékruiden Extra Rood (Art. Nr. 10154)
- Mayo-Vinaigrette (Art. Nr. 10074)
- Pesto Verde (Art. Nr. 100721)
- Pijnboompitten (Art. Nr. 04220)
- Rucola
- Half zongedroogde tomaten (Art. Nr. 02300)
Hoe maken?
- Het varkenshaasje kruiden met Satékruiden Extra Rood en gaar bakken.
- Het vlees laten afkoelen en vervolgens in zeer dunne schijfjes snijden en op een schotel schikken.
- Maak een Pesto vinaigrette door 1kg Mayo-vinaigrette te mengen met 100g Pesto Verde.
- Vervolgens de carpaccio van varkenshaas overgieten met de vinaigrette.
- De pijnboompitten roosteren en over de carpaccio strooien.
- Garneren met enkele stukjes half zongedroogde tomaten en wat blaadjes rucola.
Deze pagina afdrukken