Recepten - Diversen - Diversen

Carpaccio van varkenshaas met perstovinaigrette

Wat heb je nodig?

  • Varkenshaasje
  • Satékruiden Extra Rood (Art. Nr. 10154)
  • Mayo-Vinaigrette (Art. Nr. 10074)
  • Pesto Verde (Art. Nr. 100721)
  • Pijnboompitten (Art. Nr. 04220)
  • Rucola
  • Half zongedroogde tomaten (Art. Nr. 02300)

Hoe maken?

  • Het varkenshaasje kruiden met Satékruiden Extra Rood en gaar bakken.
  • Het vlees laten afkoelen en vervolgens in zeer dunne schijfjes snijden en op een schotel schikken.
  • Maak een Pesto vinaigrette door 1kg Mayo-vinaigrette te mengen met 100g Pesto Verde.
  • Vervolgens de carpaccio van varkenshaas overgieten met de vinaigrette.
  • De pijnboompitten roosteren en over de carpaccio strooien.
  • Garneren met enkele stukjes half zongedroogde tomaten en wat blaadjes rucola.
Deze pagina afdrukken