Ons bedrijf

In 1990 beginnen Patrick Denies en Carl De Winter met de verdeling van een gamma kruiden, specerijen en aanverwante producten voor slagers en supermakrten. Door de snelle expansie werd in 1993 de huidige onderneming HERBAROMA BVBA opgericht en werd tegelijkertijd een nieuw magazijn in gebruik genomen.

Het assortiment aan producten werd steeds uitgebreid en vandaag is de onderneming uitgegroeid tot volwaardig partner van de moderne slager, traiteur, restaurateur en van de voedingsindustrie in het algemeen. Ondertussen heeft ook de consument de weg naar onze kwaliteitsproducten gevonden. Bewijs daarvan zijn de talrijke vragen naar speciale kruidenmengelingen en andere producten die de smaakpapillen niet ongeroerd laten.

Het gamma aan producten is ondertussen een totaal assortiment gaande van gedroogde kruiden en specerijen, additieven, aroma's, marinades, sauzen, vlug-klaar-kruidenmengelingen, verse culinaire specialiteiten, wijnen, diepvriesproducten, verpakkingen en kleine materialen.

Voortdurend nog zijn wij op zoek naar exclusieve en vernieuwende producten om onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij vertrekken bij deze zoektocht steeds vanuit het standpunt van onze klant. Nieuwe producten worden ontworpen of in assortiment genomen in functie van de inzetbaarheid op de eigen markt. Topkwaliteit, creativiteit en commercieel succes zijn de peilers waarop ons succes berust.

Onze doelstelling

Het opbouwen van een zakenrelatie op lange termijn door het bijstaan en begeleiden van onze klanten in hun streven naar perfectie op gebied van kwaliteit, creativiteit, innovatie en service.