Recepten - Bereide gerechten - Vlees

Vlaams Stoofvlees

Wat heb je nodig?

1kg rundstoofvlees
250g uien in ringen
1 liter water
140g Stoofvlees-mix (Art. nr. 00081)
5g Aroma-Fresh (Art. nr. 00092)
15g Stoofvleeskruiden (Art. nr.

Hoe maken?

Vermeng het stoofvlees met de stoofvleeskruiden, bak het kort af en schik het in een braadpan.
Vervolgens de uien ringen zachtjes laten bruinen in de pan.  Voeg ze toe aan het vlees en zet voor 3/4 onder water.
Het geheel gaar stoven in ongeveer 3u.
Voor het aanmaken van de saus vermengen we 1 liter water met 140g Stoofvleesmix.  Breng dit al roerende aan de kook en voeg er de Aroma-Fresh aan toe.
Vermeng tot slot het gegaarde vlees met de saus en laat nog 5 minuten doorkoken.
Klaar!

Deze pagina afdrukken